Over mij

Als kind was ik nieuwsgierig naar het 'apparaat' (een spiegelreflexcamera) dat mijn vader gebruikte om foto's te maken. Al snel kreeg ik een eigen camera, een 'Konica pop' in 1982. Sindsdien fotografeer ik met veel plezier en heb ik bijna altijd een camera bij me, waar ik ook ben. 

Ik fotografeer graag mensen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Dat betekent dat ik zo weinig mogelijk laat poseren en zoveel mogelijk gebruik maak van het bestaande licht. Sfeer en emotie zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten bij zowel fotograferen als het maken van een video.

"Photography is a love affair with life" - Burk Uzzle

Copyright © All rights reserved.

PANdemIC!

Van 8 augustus t/m 30 september is een tentoonstelling te zien over de coronacrisis in Museum Hilversum. De foto’s zijn geselecteerd uit de ruim 2.500 foto’s die zijn ingezonden voor de fotowedstrijd Care4Corona (een van mijn inzendingen is geselecteerd). De tentoonstelling is multimediaal van opzet en toont ook de films van Lieve Blancquaert, Jiri Büller, Robin de Puy en het werk van de fotografen als Koos Breukel, Ilvy Njiokiktjien, Ad Nuis en Raymond Rutting. Ieder laat op een eigen wijze de sterke impact van corona zien.

Using Format